Uncategorized

Εταιρικά Δώρα – Γιατί είναι σημαντικά για την επιχείρησή σας

  1. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΩΡΟ;

Το εταιρικό δώρο είναι ένας καταπληκτικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και να δείξετε εκτίμησή σας στους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους συνεργάτες σας. Ο βασικός σκοπός αυτών των δώρων είναι να δημιουργήσουν μια στενή σχέση και μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ των δύο μερών.

Οι εργαζόμενοι που είναι χαρούμενοι και αισθάνονται μια ισχυρή σχέση με τον εργοδότη τους έχουν περισσότερα κίνητρα να κάνουν το καλύτερο δυνατό στη δουλειά τους. Οι ευχαριστημένοι συνεργάτες, ομοίως, αποκτούν εμπιστοσύνη για να συνεχίσουν την επιχειρηματική σας σχέση.

Και στις δύο περιπτώσεις, το εταιρικό δώρο κάνει καλό τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις όσο και στην επιχείρησή σας.

Μπορεί να ακούγεται εύκολο να κάνεις απλά ένα δώρο αλλά στην πραγματικότητα, τα εταιρικά δώρα απαιτούν αφοσίωση, σκέψη και χρόνο για να γίνουν σωστά. Οι επιλογές σας θα πρέπει ξεχωρίζουν, να ταιριάζουν με το προφίλ της εταιρείας σας και να ανταποκρίνονται πραγματικά σε όλες τις ανάγκες σας.

εταιρικά δώρα

2. ΧΤΙΣΤΕ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ

Καλλιεργήστε νέες και υπάρχουσες συνδέσεις και ξεχωρίστε την επιχείρησή σας από τους ανταγωνιστές σας μέσω των εταιρικών δώρων που θα υπενθυμίζουν σε όλους τους παραλήπτες σας πόσο σημαντικοί είναι για εσάς.

Θυμηθείτε: όλα έχουν να κάνουν με την πρώτη εντύπωση. Είναι πολύ σημαντικό να θέσετε τα θεμέλια από την αρχή της εργασιακής σας σχέσης. Προσπαθήστε να ενισχύσετε αυτές τις συνδέσεις δείχνοντας συνεχώς ευγνωμοσύνη μέσω των εταιρικών δώρων, αλλά φροντίστε να μην μειώσετε ποτέ την ποιότητά τους. Δημιουργήστε αξέχαστες εμπειρίες μέσω στοχαστικών, προσαρμοσμένων σημείων εκτίμησης που θα συμβάλλουν στο να κάνουν όλους τους παραλήπτες σας να αισθάνονται ότι τους φροντίζουν και τους εκτιμούν.

εταιρικά δώρα

3. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ;

Όταν πρόκειται για εταιρικά δώρα, δεν έχετε την πολυτέλεια να μην ανταποκρίνεστε στον ανταγωνισμό… Το να δίνετε μοναδικά, εξατομικευμένα, χειροποίητα, αξέχαστα και προσεγμένα δώρα που αποτελούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να κάνετε τον εαυτό σας και την εταιρεία σας να παραμένουν πάντα στην κορυφή του μυαλού των παραληπτών σας.

Τα Luxury Candles, με χειροποίητα κεριά & αρωματικά χώρου ως σετ ή μεμονωμένα, με μοναδική συσκυασία στα κουτάκια τους, είναι τα τέλεια δώρα που θα ενθουσιάσουν, χάρη στην ομορφιά και τη μοναδικότητά τους. Είναι ένα χειροποίητο πολυτελές δώρο που θα άρεσε σε όλους!

4. ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

Επικοινωνήστε την εκτίμησή σας σε όλους τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας στέλνοντας δώρα στα σπίτια τους όλο το χρόνο και όχι μόνο τις γιορτές.

Γιορτάστε τα επιτεύγματα και τα γενέθλιά τους, δημιουργήστε εικονικές εκδηλώσεις και συμπληρώστε τα με προσεγμένα και premium δώρα (όπως τα Luxury Candles Boxes 😉), συμπεριλάβετε μια αξέχαστη ευχετήρια κάρτα με εξατομικευμένο μήνυμα και εκπλήξτε τους πάντες με πράξεις καλοσύνης που θα σκορπίσουν την ευτυχία, το κίνητρο και τον ενθουσιασμό για αυτό που θα ακολουθήσει.

εταιρικά δώρα

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ!

Αγκαλιάστε την εκπληκτική δύναμη του εταιρικού δώρου και χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε καταπληκτικές επιλογές δώρων που θα εκπλήξουν όλους τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους σας… Τι καλύτερο από ένα box με χειροποίητα αρωματικά κεριά & αρωματικά χώρου;

LUXURY CANDLES

Exclusive Brand of Luxury Candles & Fragrances

Π. Ιωακείμ 34 - Θεσσαλονίκη, 55132

2313116967

luxurycandles.sales@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *